Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Local Packers And Movers Bangalore - zaterdag 28 december 2019

Packers And Movers Bangalore Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Bangalore List, Compare Charges, Save Money And Time at @ https://packersmoversbangalore.in/

Packers And Movers Mumbai - vrijdag 27 december 2019

Hire Best Packers And Movers Mumbai for hassle-free Household Shifting, ***Office Relocation, ###Car Transporation, Loading Unloading, packing Unpacking at affordable Price Quotation. Top Rated, Safe and Secure Service Providers who can help you with 24x7 and make sure a Untroubled Relocation Services at Cheapest/Lowest Rate @ https://packersmoversmumbaicity.in/

Betsy Kiezenberg - 2015-10-11 15:45:07

Hallo Conny en Laurien
ik wilde nog even melden dat de wandeling op
29 augustus 2015 in het Speulersbos in Putten super was. schitterend al die Cairns bij elkaar. Zou erg leuk zijn om dit ieder jaar te doen
want het is erg leuk om contact te houden, want zo zie je de broertjes en zusjes van je eigen Cairn weer terug.
Groetjes Betsy en een poot van Loena

Laurien - 2014-11-25 10:54:32

Hoi Ab en Heleen,
Ja dank je wel. Leuk he om ze zo allemaal bij elkaar te zien.
Nee volgens mij is er geen 1 uit het nest waarmee gefokt wordt. Maar gelukkig hebben ze wel allemaal een mooi plekje gekregen.

Groetjes,
Laurien

Ab en Heleen - zondag 23 november 2014

Hallo Conny en Laurien,
Wat leuk de nieuwe foto's, we hebben wel iedere keer gekeken naar evt veranderingen, en nu is het dan zo ver, je kan wel zien dat ze uit 1 nest komen,ze lijken echt op elkaar. We zijn nog steeds blij met Jolie, we hebben Jolie laten helpen dus die kan de stamboom niet meer aanvullen. Is er wel 1 uit dit nest waar ze mee gaan fokken? Groetjes van Ab en Heleen en een vette lik van Jolie aan haar zusjes en broertjes.

Zita de Wilde - 2014-10-24 11:12:07

Hieperdepiep Hoera! Vandaag zijn Kaya, Tara, Jolie, Dirk, Tigo en Sep alweer 2 jaar oud! Wat is de tijd voorbij gevlogen!

En als ik voor mijzelf spreek, is het nog steeds elke dag een feestje met Sep in ons leven! Echt een verrijking!

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Groetjes,
Zita en Sep

Gert en Kaya - 2014-06-19 14:36:14

Hoi beste Conny en Laurien,Sven en ik zijn helemaal in hun sas en vinden het wederom weer een leuke spannende tijd waarin we uitkijken naar de komst van ons tweede puppie Bella.De tijd die we nu met Kaya hebben beleeft is ons goud waard en daarom hebben we gekozen voor een tweede hondje erbij .Bella zal net als Kaya in een warme omgeving ontvangen worden en zal ook met liefde opgevoed worden.Voor Kaya zal het ook zeker een nieuwe uitdaging worden maar daar zijn wij niet bang voor want Kaya is een heel vriendelijk sociaal hondje en zal Bella daar zeker in helpen dat ook te worden.
Voor alle andere baasjes wens ik jullie ook heel veel liefde en plezier toe met jullie nieuwe huisgenootje en kan alleen maar zeggen........echte super hondjes die Myla groot gebracht heeft.
Groetjes van Gert,Sven, Kaya en bijna(nog 4 weekjes) Bella

Ab en Heleen - maandag 16 juni 2014

Wat een schatjes zijn het weer, ik wil hierbij de nieuwe eigenaren feliciteren met de aanwinst, wij hebben Jolie uit het vorige nestje van Myla, en we hopen dat jullie er net zoveel plezier mee beleven als wij. Groetjes van Ab en Heleen en een lik van Jolie aan haar broertjes en zusjes.

Eveline - 2014-06-16 12:07:52

Wat een leuke nieuwe foto's! Kan niet wachten tot we der op mogen halen Grin

Zita - 2013-11-29 11:59:32

Hebben jullie nog wat aan de verjaardag van Jolie gedaan? Wij waren op vakantie, zonder Sep :(. Maar hij heeft het bij zijn gastgezin erg naar de zin gehad :D.Sep was laatst 9.2 kg. Hij is zo'n 32 cm hoog. Volgens de dierenarts prima. Ik voel zijn ribben ook nog iets en hij oogt niet dik. Hij had wat minder los gelopen, want zjin chemische castratie was aan het uitwerken en hij ging flink zijn neus achterna ... Liep hij gewoon met iemand anders mee en kwam niet meer terug naar mij :(. Hij bleef wel bij een wat drukkere weg (was vlakbij het bos bij ons) stilstaan en op mij wachten. Maar ik liep al een half uur achter hem aan ... Toen was ik er klaar mee (was al iets van de 3e keer in een week) ... Hij is gecastreerd. Ik wil hem nl. wel gewoon los kunnen laten daar waar het mag. En ik merk echt al wel verschil! Hij richt zich weer veel meer op mij. Sep springt ook nog steeds tegen mensen op. Want als ik zeg negeren, gaan ze tegen mij praten en naar hem kijken. Of met zo'n hoge stem tegen mij praten ... euh ... dat is voor de hond niet negeren hoor ... Nou ja ... komt vast wel goed! Hij is nooit te oud om te leren.De V2 hebben we ook alweer afgesloten. Het was weer erg leuk!! Ik heb zin om volgend jaar nog de V3 met hem te doen en dan iets van sport en spel. Het blijft leuk om met hem bezig te zijn. Het is nog steeds een heerlijk ventje :D. Hij wordt ook steeds knuffeliger en wilt 's avonds graag bij ons op de bank, totdat hij het te warm krijgt, dan gaat hij er weer vanaf :D.

Ab en Heleen - 2013-10-24 21:48:32

Hallo allemaal,
1 jaar zijn de hondjes vandaag geworden, gefeliciteerd allemaal.
Groeten Ab, Heleen en JolieGrin

Heleen - 2013-09-25 13:29:18

Wij hebben alleen de puppy cursus gedaan met Jolie, ze deed het op zich goed maar tussen de oefeningen door was ze heel sociaal naar andere honden (te) en het laatste half uur pakte ze niks meer op van mij of de trainster en liep achter iedereen aan. We blijven thuis wel met haar bezig en het hoeft ook allemaal niet volgens de regels als ik haar in het park of in de duinen maar los kan laten en dat gaat goed, nu zijn we bezig dat ze langs voorbijgaangers moet lopen en dat valt niet mee want veel mensen halen haar aan en daar gaat je gezag weer, deze honden hebben een hoog aaibaarheids factor. Verder gaat het heerlijk met haar alleen denk ik dat ze een beetje aan de dikke kant is ze weegt 8.9 kilo ik weet niet wat het gemiddelde is uit dit nest.
Groeten van Ab- Heleen en Jolie.

Zita - 2013-09-20 12:53:37

Zo trots op Sep! Woensdag met cursus een af en blijf uit het zicht. Ik was al even weg en 2 honden die los waren gingen met elkaar dollen, dus ik terug naar Sep. En hij lag nog keurig! Maar net als ik aan het teruglopen ben, gaat hij toch ook mee doen. Jammer!! Maar hij bleef in eerste instantie liggen. Misschien als ik nog een x zijn naam en blijf had gezegd, dat hij was blijven liggen, maar dat is achteraf :D. Ben toch trots op het ventje.Kreeg gisteren nog de complimenten van mijn buuf. Ze vond Sep zo'n goed opgevoed hondje :D. Ik vierde zondag mijn verjaardag (oeh ... 40 staat alweer op de teller!) en in al die drukte heeft hij zich keurig gedragen, lag aan de voeten van een andere buurvrouw, heeft heel lief met de kindjes gespeeld. Hij is echt zo kind vriendelijk!!!Zijn jullie ook nog bezig met cursussen met de hondjes? Ik geniet er heel erg van. Trek met de zit en blijf op cursus wel een beetje mijn eigen plan, omdat hij het buiten heel goed kan en doet, maar op de een of andere manier, met andere honden er bij en daar binnen .... gaat hij liggen als ik de blijf geef ... Dan maar een aangepaste vorm ;).

Zita - 2013-09-10 11:31:03

Sep en ik zijn vorige week weer met cursus begonnen. Hij deed het als vanouds, niet dus ;).Hahha, nee hoor. Hij wilde alleen niet daar op het kleed zitten ... Maar met de af en blijf en ik uit het zicht kon ik hem gewoon los laten liggen (bij vervolg 1, bond ik zijn riem vast, dat hij niet mee kon), dat ging dus geweldig!! met zit, wacht, hier, ging hij weer liggen toen ik ging weglopen. Deed hij ook de vorige cursus, maar afgesproken dat dat okee was zolang hij maar gewoon lekker relaxed bleef. Deze instructrice wist niet dat dat Sep was, die riep mij eerst terug. Dus ik verteld dat dat mocht en ik mocht weer verder met de oefening. Terwijl ik terug liep en met haar praatte, bleef Sep relaxed liggen, dus ik kon gewoon verder met de oefening. Dat vond ik toch wel heel cool van hem!! 's avonds is hij gewoon moe en dan gaat hij gewoon veel liggen. Geef hem eens ongelijk ;). Morgenavond mogen we weer :D.

Ab en Heleen - 2013-08-27 08:10:33

Leuk verhaal Zita, Jolie heeft het ook bijvoorbeeld met de kat van de buren en ook met honden die langs onze tuin komen maar Jolie  rent alleen heen en weer dat het grint om je horen vliegt, wij hebben vrij veel honden in de buurt en als er 1 begint te blaffen dan beginnen ze allemaal maar Jolie is dat snel zat en gaat dan gewoon buiten liggen om zeker niets te missen maar het blaffen is ze zo zat. Al weer 10 maanden inderdaad het is niet te geloven, leuk om elkaar op deze manier op de hoogte te houden, ik blijf het nog steeds volgen.
                                           Lik van Jolie.

Zita - 2013-08-26 09:00:34

Wat leuk een logee er bij. Sep kan op zich ook heel goed met andere honden. Alleen lopen er nu een paar achter ons huis langs ... daar kan hij totaaaaal niet mee. Blaffen dat hij dan doet. Hij breekt bijna de tuin uit en die andere honden de tuin in ... Maar eens kijken of we niet gewoon die kunnen ontmoeten en dat ze elkaar dan leren kennen, dan wordt het hopelijk minder. De naaste buren hadden al een beetje geklaagd. Maar ja ... die maken zelf ook veel herrie, als de buurvrouw binnen aan de telefoon is en de tuindeur is open, dan kan ik dat bij mij binnen ook weer horen (met de tuindeur open). En het is alleen als bepaalde honden langs lopen. Grappige is wel, dan is Sep weer stil en die persoon loopt verder met zijn hond, dat ik dan andere honden hoor aanslaan. Dus het zal ook wel aan de geur van die hond liggen! Onze hondjes zijn alweer 10 maanden! Wat is het toch snel gegaan! Nog even en ze zijn een jaar! Sep en ik beginnen in september met Vervolg 2. Ik heb er al heel veel zin in. Voor de zomer ging hij bij de zit, wacht, hier steeds liggen. Vond ik prima, maar laatst deed ik het weer, draaide ik mij om ... zat hij nog gewoon! Gisteren heb ik hem 2 meter van onze poes vandaan een zit en blijf gegeven (en de riem op de grond laten vallen, dus hij kon zo weg rennen als hij had gewild), de poes eerst naar binnen gelaten en daarna pas Sep. Hij was keurig blijven zitten en wachten. Ik vind dat toch wel heel erg knap van hem. Als hij dat kan, dan zou ik hem toch ook moeten kunnen aanleren om niet zo te blaffen als er andere honden langs lopen. Hij gaat nl. echt flink te keer, z'n haren staan helemaal recht overeind, dus hij vind het maar niets dat die hond langs loopt.

Laurien - 2013-08-18 11:30:52

Hoi Allemaal,

Dit jaar is het er niet van gekomen om een dag te plannen. We hopen dit volgend jaar wel te kunnen doen.

Groetjes,
Laurien

Ab en Heleen. - 2013-08-12 22:33:55

Hallo allemaal, wat een goed idee  van Faceboek Zita, met Jolie gaat alles ook goed, we hebben op dit moment een logé de hond van mijn baas, ze is kleiner als Jolie dus nu voelt ze zich heel wat want meest is zij de kleinste. Het gaat heel goed en Jolie is heel lief voor haar en pikt veel, maar als het om mij (Heleen) gaat dan willen ze allebei aandacht en dat is wel even vechten maar ook dat moet ze leren, en ze lopen de hele dag achter elkaar aan dus ze zullen elkaar nog missen na 2 weken. Ik heb Connie al een paar keer gemaild met de vraag of we nog een keer bij elkaar komen maar ik heb nog geen reaktie gehad, maar het is nog steeds vakantie tijd dus we wachten af. Groetjes van Ab en Heleen en een vette lik van jolie.

Zita - 2013-08-09 13:39:21

Hoe gaat het ondertussen met de broertjes en zusjes?Met Sep gaat het heel goed.Hij heeft 3 weken in  heel warm Frankrijk (tussen de 30 en 36 gr.) overleefd en ook voor het eerst gezwommen in de Lot.Helaas is hier nu allemaal blauwalg waar hij zou kunnen zwemmen, dus ik durf het even niet aan.Conny en Laurien, is het niet leuk om een facebookpagina van jullie kennel te maken? Dan kunnen we daar ook foto's van onze mooie hondjes aan elkaar laten zien :D.4 september beginnen Sep en ik weer aan een cursus. Zitten doet hij nog steeds niet echt. Nou ja, hij zit wel en als ik dan zeg Blijf, gaat hij liggen :P. Maar als alle deuren tegen elkaar open staan en hij wilt naar de gang (en dan kan hij zo naar buiten) lopen en ik zeg "naar binnen", dan komt hij gewoon weer terug. Dat vind ik dan eigenlijk belangrijker dan dat zitten :P. Zijn oksels en liezen zijn alleen wat donkerder geworden. Hij heeft geen jeuk, dus ik denk niet een allergische reactie, maar misschien wel gewoon verkleurd door de zon?

Gert en Kaya - 2013-07-01 21:16:28

Hoi allemaal,Nou het moest er van komen ,vandaag ben ik een poetsmannekeen loop achter Kaya aan hahahahaLOOPS heet dat geloof ik hahahaha.zo sloom is ze nog nooit geweest en is volgens conny normaal .Hebben de andere dames dit ook?
Groetjes Gert en Kaya

Gert - 2013-06-27 15:45:35

Hier gaat alles lekker met Kaya en is nog niet loops maar kan wel dus vandaag of morgen beginnen als ik lees dat Jolie het dus al is.Kaya is heerlijk ondeugend en super gezellig in en om het huis.Ze blijft ook steeds meer in de buurt van mij en smeert hem niet zodra ze los is.
groetjes van Kaya en Gert

Zita - 2013-06-17 08:07:05

Wat een schrik dat ze weg leek te zijn, de deugniet!!  Sep heeft ookniet op het strand gewandeld, want die heeft lijnrust. Maar op het terrein was zoveel te zien ... Hij was bekaf 's avonds!

Ab en Heleen - 2013-06-16 19:33:36

We waren echt van plan om naar de cairn starndwandelijng te gaan maar Jolie is gisteren loops geworden ( wat een timing hé)en het leek ons niet echt verstandig om te gaan ,we hadden haar aan de lange lijn kunnen houden maar dat is zo zielig, dat alle honden los lopen en zij niet. Ze zeggen dat een loopse hond rare dingen kunnen doen nou Jolie is een school voorbeeld, we waren haar van de week kwijt, en omdat de voordeur even had open gestaan dachten we dat ze er vandoor was, 6 man is haar gaan zoeken op de fiets, en op een gegeven moment moest ik erg nodig naar de toilet en ging dus naar huis, nou je raad het al ze had zich verstopt op een plek waar ze nooit kwam en ik was daar al 10 keer langs geweest maar ze gaf geen kik, en toevallig keek ik die kant op en ze zat helemaal in een hoek van de verwarming en keek me recht aan maar nog geen kik of blaf. Zijn haar zusjes ook al loops of is Jolie vroeg?
Groeten Ab, Heleen en Jolie

Zita - 2013-06-16 18:48:22

Wij waren vandaag ook met Sep bij de cairndag. Erg gezellig. Ook weer mensen gezien die we bij de wandeling hadden ontmoet. Sep ook laten keuren. Maar dat in zijn bekkie laten kijken ... dat wilt hij maar niet :D.  Hij is nu helemaal bekaf er van :D. Wij ook, dus dat scheelt, kunnen we allemaal heeeel rustig aan doen. We hebben nog gekeken of we een hond spotte die op Sep leek, maar niet echt kunnen vinden. Je zag wel dat Sep een wat grotere cairn is in vergelijking met vele. Dat viel mij bij die wandeling ook al op. Ze waren allemaal veel ouder en net zo groot of kleiner dan Sep. Maar ze waren natuurlijk ook allemaal lang zo leuk niet als onze eigen Sep :D.

Ab en Heleen - 2013-06-10 20:49:04

Wij gaan 16 juni met Jolie naar de Cairndag op het Erkemederstrand, dat is een heel weekend maar wij gaan alleen de zondag. Met Jolie gaat het ook heel goed, we zijn net terug van een vakantie in Egmond aan zee en ze vond het geweldig vooral de duinen daar mag ze ook los, dat mag ook op het strand maar dan vliegt ze nog naar iedereen toe, dus daar moeten we nog mee trainen maar de duinen daar rent ze zich helemaal rot, erg leuk om te zien. Jolie is rossig en er komen ook donkere haren doorheen, en ze heeft zo'n geinig (ondeugend) koppie.
Groeten Ab, Heleen en Jolie.

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende >